Retourneren

1: Voorwaarden herroepingsrecht binnen 30 dagen

Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsrecht, dan kun je zonder opgaaf van reden de producten retour zenden zonder enige voorwaarden. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voor een zo snel mogelijke verwerking van je retour vragen wij je om de retour aan te melden via de mail: info@omnia4office.nl daarna krijg je van ons het juiste retouradres.

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag van herroepen. De directe kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor jouw rekening. Retourzendingen zijn altijd op eigen risico, ook wanneer er problemen ontstaan bij de vervoerder.

Terugbetaling

Als de geretourneerde producten voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden, dan zullen wij binnen 30 dagen na ontvangst het gehele aankoopbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten van de bestelling, crediteren op je bank, creditcard of PayPal rekening. Je ontvangt via de mail een creditfactuur hiervan. Voldoet het geretourneerde product(en) niet aan onze retour voorwaarden, dan zal het aankoopbedrag niet gecrediteerd worden en zullen wij hierover contact met je opnemen.

2: Retour in verband met defect / breuk / verkeerd 

Zijn jouw bestelde artikelen defect, beschadigd of verkeerd geleverd? Dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op! Meld je retour aan door contact op te nemen via de email info@omnia4office.nl. Geef duidelijk aan wat er aan de hand.

Retourneren & tevredenheidsgarantie


We staan in voor 100% tevreden klanten. Mocht een product of een onderdeel van je bestelling niet bevallen mag je dit terugsturen zonder opgaaf van reden tot 30 dagen na de ontvangst van de bestelling.

Retour voorwaarden:

  • Retourneren is mogelijk tot 30 dagen na ontvangst van de bestelling
  • Na het ontvangen van je retour ontvang je binnen 14 werkdagen het retourbedrag op je rekening waarmee is betaald
  • Je staat zelf in voor de retourzending en bent verantwoordelijk voor het pakket tot we tekenen voor ontvangst
  • Geretourneerde producten horen in originele nieuwstaat te verkeren en dienen terug goed verpakt te worden
  • De originele verpakking dient compleet te zijn
  • Indien beschadigingen of onvolledigheden worden vastgesteld aan het procuct kunnen wij het retour weigeren.
  • Zakelijke orders kunnen ook geretourneerd worden.

Neem alvorens te retouren even contact op via de email info@omnia4office.nl zodat we de verwachtte retourzending kunnen invoeren in ons systeem. Vermeld hierbij je bestelnummer en indien gewenst de reden. Vervolgens krijg je een retouradres waar je de bestelling naar kan retourneren:

Vergeet zeker niet je pakbon of retourbon toe te voegen aan het pakket, zodat we dit pakket goed kunnen thuisbrengen.


Voor het retourneren van een bestelling zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. ( je mag zelf een geschikte leverancier regelen voor het retourneren )
Na ontvangst van het pakket, ontvang je volgens bovenstaande voorwaarden het retourbedrag binnen 14 werkdagen terug op je rekening.

Wij raden je aan om te verzenden met Track & Trace om verloren pakketten uit te sluiten, gezien we ons niet verantwoordelijk achtten voor het verloop van deze retourzending.

Vragen?

Ben Eekman

T:  085 250 00 83 
Email: ben@omnia4office.nl